Карпачо от ябълки

Дата: 03.12.2002
Източник: Бон Апети
Карпачо от ябълки
 
Необходими продукти:
3 големи червени ябълки
150 г стафиди
30 г орехови ядки
30 г извара
1 с. л. мед
6-7 с. л. орехово олио
сокът от 1 лимон
3-4 листа магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Карпачо от ябълкиЯбълките се почистват от семето с нож за ябълки, без да се разрязват. След това се нарязват на тънки колелца и се подреждат в плато.
2
Карпачо от ябълки 2В купа се смесват лимоновият сок, медът и ореховото олио и се разбиват с тел.
3
Карпачо от ябълки 3Ябълките се поливат с приготвения дресинг. Поръсват се със стафидите, изварата, счуканите орехови ядки и ситно нарязания магданоз и се сервират.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта