Картофи с лук

Дата: 12.05.2005
Източник: Бон Апети
Картофи с лук
 
Необходими продукти:
4 картофа
2 глави кромид лук
1 кубче телешки бульон
1 връхче розмарин
4 с. л. олио
1 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Картофи с лукКартофите се обелват, нарязват се и се сваряват. Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва за 7-8 минути в предварително загрято олио.
2
Картофи с лук 2След като лукът се зачерви, се поръсва с брашно и се стрива телешкият бульон.
3
Картофи с лук 3Изсипват се картофите, наливат се 100-150 мл гореща вода, поставя се връхчето розмарин. Къкри 3-4 минути и се поднася.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта