Кашник по тракийски

Дата: 23.11.2002
Източник: Бон Апети
Кашник по тракийски
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. брашно
1/2 ч. л. сол
зелената част на 10 стръка лук
2 яйца
1 ч. л. сух джоджен
100 г масло
 

Начин на приготвяне:
1
Кашник по тракийскиБрашното се изсипва в купа и се разбива с яйцата, 1 ч. ч. вода, солта, джоджена и ситно нарязания лук.
2
Кашник по тракийски 2Половината от маслото се поставя в тава и се разтопява във фурна. Отгоре се излива сместа, покрива се с парченца от останалото масло и се запича до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта