Канелено парфе
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2014 Рецептата е прекрасна! За повече кокосов вкус, слагам по-малко брашно и добавям стърготини в тестото :)
За да не изсъхнат, слагам сладките в кутия с капак.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2014 Аз смесих кокосовите стърготини със смлени орехи ! Станаха превъзходни !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2014 Чудесна рецепта за маслени сладки,аз поставих в средата на всяка от тях локумче.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 Аз съм заменяла яйцата с кондензирано мляко и се получава нещо като \"Пиратско Рафаело\" :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...