Кокосови сладки
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2013 Много вкусен с чаша топло мляко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2014 Ах,тази рецепта! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2013 Рецептата е такава – топките стават твърди. Ако се съхраняват или покрият с хартия, трябва да омекнат. Определено, обаче, са по-вкусни, потопени в гореща напитка като кафе или чай. Предимството на това, че са твърди, е че могат да се съхраняват по-дълго време. Мазнина не се слага, защото ще гранясат.
Ако все пак искате да останат по-меки, ги печете по-кратко – около 40 минути.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И моите станаха като камъни. Предполагам, че печенето е много или както спомена г-н Денев може би трябва мазнина. Моля да ми кажете каква е грешката, за да мога да го направя втори път и да е успешен. :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Има проблем. Не може във форма за брюле да се пече 45 мин. а на топки 1 час и 15 минути.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...