Лек десерт с рикота

Дата: 09.09.2013
ТИТЛА: Експериментатор
Лек десерт с рикота
 
Необходими продукти:
500 г рикота
150 г захар
6 яйца
1 лимон
400 г заквасена сметана
100 г пудра захар
1 с. л. бяло балсамико(редукция)
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват с тел, заедно с захарта. Добавя се рикотата и се разбърква до получаване на гладка смес. Следват лимоновите кори и сока. Получената смес се изсипва във форма,постлана с хартия за печене. Пече се на 150 градуса,30 минути.
2
Лек десерт с рикота 2За соса разбивам заквасената сметана с пудра захар и балсамико. Сервира се добре охладен.Може да се гарнира със свежи плодове според сезона.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

12.09.2013
браво Наде, много вкусен десерт
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


312 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта