Поширани круши с ванилов сос
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2020 Отива в графа любими десерти
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2014 Изключително вкусен сладкиш! Правя го вече няколко пъти и всеки път се изяжда много бързо. Поради липса на грозде без семки, използвам бяло десертно грозде със семки и това е единствената забележка на дегустиращите, че трябва да ги отделят по време на ядене. За мен това не е съществен проблем. Става по-вкусен и сочен, когато се направи по-тънък, т.е. в по голяма тава и основата и се покрива с повече карамелизирана захар. Аз слагам двойното количество от това посочено в рецептата.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 Много вкусен и интересен кейк.Заслужава си да се опита.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Не ми се изпече равномерно но беше вкусен
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2013 Стана много вкусно. Една препорака - формите за кейк на различните производители са с различна вместимост, добре е да се пише в рецептата за какъв съд са посочените продукти.
Благодаря за хубавата рецепта!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...