Мексиканска фритата

Дата: 04.09.2011
Източник: Бон Апети
Мексиканска фритата
 
Необходими продукти:
300 г настъргани картофи
200 г наденица «Чоризо»
6 яйца
1 зелена чушка
1 глава лук
50 г краве масло
1 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Мексиканска фритата
Наденицата се нарязва на шайби и се запържва в сгорещените масло и зехтин.


2
Мексиканска фритата 2
Прибават се чушката, нарязана на жулиен и лукът, нарязан на полумесеци. След около минута се прибавят картофите. Разбъркват се и се оставят да се запържат.


3
Мексиканска фритата 3
Яйцата се разбиват и се овкусяват със сол и черен пипер. С тях се заливат картофите. Съдът се слага в предварително загрята на 200 градуса фурна и ястието се пече за около 10 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


434 ДУШИ ОНЛАЙН
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта