Свински пържоли на тиган

Дата: 04.09.2011
Източник: Бон Апети
Свински пържоли на тиган
 
Необходими продукти:
2 свински котлета
200 г чери домати
50 г краве масло
1 с. л. олио
100 мл червено вино
брашно за овалване
сол, мащерка, чесън на прах и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински пържоли на тиган
Брашното се смесва с чесъна. Котлетите се овкусяват със сол и черен пипер и се овалват в брашнената смес.


2
Свински пържоли на тиган 2
Запържват се от двете страни в олиото и маслото.


3
Свински пържоли на тиган 3
Деглазира се с виното и се добавят доматите, нарязано на половинки. Поръсва се с мащерка. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

01.02.2016
Изключително сполучлива рецепта! ♥ Всички вкъщи я харесаха.
1.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2014
Страхотно се получи. Замених чери доматите с обикновенни и поради липса на прясна мащерка използвах суха.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта