Млечен гювеч

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Млечен гювеч
 
Необходими продукти:
300 г обезкостено телешко месо
1 глава лук
2 с. л. олио
4 яйца
1 с. л. брашно
2 ч. ч. кисело мляко
20 г краве масло
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязаното на малки късчета месо, ситно накълцаният лук и олиото се изсипват в тава. Посоляват се и се заливат с 200 мл вода. Пекат се във фурна на 190 градуса около 30 минути, докато месото омекне. Ако е нужно, се долива вода.
2
Гювечът се залива със смес от яйцата, брашното и киселото мляко. Пече се във фурна на 200 градуса около 10 минути. Малко преди да се извади от фурната, се прибавя маслото, нарязано на малки парченца.


Съвет: За украса може да използвате мащерка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


258 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта