Обезкостяване на агнешка плешка

Дата: 05.05.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 агнешка плешка с ребра (2 кг) 

Начин на приготвяне:
1
Обезкостяване на агнешка плешкаПърво се отстранява джоланчето.
2
Обезкостяване на агнешка плешка 2След това, от горната страна на плешката, близо до ребрата, се прави прорез, така че да се получи джоб. Ребрата се отделят.
3
Обезкостяване на агнешка плешка 3Костта на лопатката се отстранява внимателно с остър нож.
4
Обезкостяване на агнешка плешка 4Накрая трябва да се получи цяло обезкостено парче месо.



Съвет:
Ако няма да използвате месото, за приготвянето на руло, направете прореза до края на плешката и напълнете получения отвор с плънка по ваш вкус.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
искрено ви благодаря :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


536 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта