Пиле с крем сирене Филаделфия и бекон

Дата: 08.07.2015
Източник: Stefka Stoyanova
ТИТЛА: Хоби готвач
Пиле с крем сирене Филаделфия и бекон
 
Необходими продукти:
4 бр. пилешки гърди
120 г крем сирене Philadelphia с билки
4 тънки резена бекон
500 г пресни картофи
300 г броколи (сварени)
 
Бон Апети препоръчва:
Philadelphia с билки – запазвайки богатия вкус на крем сиренето, билките прибавят аромат и свежест, прекрасна комбинация за всякакви рецепти с пикантен нюанс
 

Начин на приготвяне:
1
Загрейте фурната на 200 градуса.
2
Направете разрез във всяко парче пилешко филе, за да оформите джоб и разтворете навън, докато се получи пеперуда.
3
Намажете всяко парче в средата с крем сирене Philadelphia с билки и затворете като притиснете двете части заедно.
4
Увийте така приготвените пилешки гърди с по един резен бекон и ги сложете в тава. Печете за около 20-30 минути, в зависимост от големината на пилешките гърди.
5
Сервирайте с печени пресни картофи, варени броколи и по желание - със зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.12.2015
Любима рецепта! :) Аз начуквам предварително гърдите леко, за да станат по-големи и да поберат повече крем сирене :) Посолявам, попиперчвам и после мажа крем сиренето. Слагам и лук за гарнитура (не сме фенове на броколито).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


149 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта