Пилешка кавърма

Дата: 02.10.2015
Източник: Aleksandra Ivanova
ТИТЛА: Чирак
Пилешка кавърма
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
2 моркова
2 глави лук
1 тарелка гъби (или 1 бурканче)
400 г домати (от консерва)
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 ч. л. сол
1 ч. л. черен пипер
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. чубрица
200 мл вода
 

Начин на приготвяне:
1
Измийте пилешкото месо и го нарежете на кубчета.
2
Запържете го в тиган с малко мазнина, заедно с лука и добавете морковите, чушките и гъбите.
3
Овкусете с подправките и налейте водата.

4
Гответе, докато зеленчуците се задушат и прибавете доматите.
5
Оставете ястието да ври на слаб огън, до готовност.




Съвет:
Може да гарнирате с ориз и със задушени зеленчуци или с друго - по ваш вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта