Пица от мерлуза

Дата: 21.09.2004
Източник: Бон Апети
Пица от мерлуза
 
Необходими продукти:
1/2 кг филе от риба мерлуза
150 г кашкавал
1 шепа сушени нарязани домати
1 домат
пера от 1 стрък лук
3-4 стръка риган
няколко листа пресен босилек
2 с. л. зехтин
3-4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Пица от мерлузаСушените домати се заливат с вряла вода, за да набъбнат. Отцеждат се.
2
Пица от мерлуза 2В намаслена с олиото тава се нареждат филетата риба. Посолява се. Отгоре се поръсват нарязаните надребно пера лук.
3
Пица от мерлуза 3Отцедените домати се разбъркват с нарязаните листа риган и босилек и се заливат със зехтина. С получената смес се намазват рибните филета.
4
Пица от мерлуза 4Филетата се покриват с филийки кашкавал, върху тях се нареждат нарязаните на тънки кръгчета домати. Поръсва се със сол. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна около 20 минути. По желание готовата пица се поръсва със зехтин.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Фиш енд чипс 2
Mariyana Petrova коментира рецептата Яйце в облак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта