Кокоски
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2018 Да, Елена, може да използваш захарен сироп, вместо глюкоза. Няма проблем да сложиш плодове в крема, но трябва да се внимава, защото пускат доста вода.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2018 Здравейте! Може ли да заменя глюкозата със захарен сироп, и да използвам плодове в крема?
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2016 Направих тази торта за рождения ден на сина ми. Много хубава се получи, само че фонданът по едно време започна да се разтича.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2016 Божана, не е необходимо, блатовете да се сиропират. Ние само ги намазахме обилно с крема.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2016 Здравейте . Да попитам сиропират ли се блатовете или само се намазват
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...