Пюре с пуешко и топено сирене

Дата: 05.11.2015
Източник: Ева
ТИТЛА: Хоби готвач
Пюре с пуешко и топено сирене
 
Необходими продукти:
400 мл вода
30 г пуешки гърди
60 г тиква
60 г тиквичка
60 г морков
2-4 резена праз лук (бялата част)
1 триъгълниче топено сирене
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците се измиват, обелват се и се нарязват на малки парчета.
2
Месото се нарязва на малки парчета или на ивички, слага се в кипяща вода и се вари около 10 минути.
3
Добавят се зеленчуците и се вари още 6-7 минути.
4
Всички продукти се смилат в блендер, до получаване на гладка каша.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


337 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта