Разядка от извара с маслини и чесън, върху хлебче

Дата: 09.04.2015
Източник: Десислава
ТИТЛА: Чирак
Разядка от извара с маслини и чесън, върху хлебче
 
Необходими продукти:
300 г извара
маслини
зехтин
сол
кашкавал
чесън на прах
хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Разядката се приготвя като се смесват изварата, нарязаните наедро маслини, щипка сол, 4 с. л. от зехтина и чесън на прах на вкус.
2
Получената разядка се намазва върху филии хляб, като 300 г разядка са достатъчни за 10 филии при нормално количество на намазване.
3
Намазаните филии се поръсват с настърган кашкавал и се запичат в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато кашкавалът получи златиста коричка.

Съвет:
Ако фурната Ви няма възможност за печене на грил само отгоре, трябва да внимавате да не запечете филиите прекалено много и да станат твърди.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
Много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


195 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта