Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия)

Гост: Димитър Клаклов, професионален готвач
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия)
 
Необходими продукти:
300 г агнешко месо
1 връзка магданоз
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия)
Смляното агнешко месо се омесва с наситнения магданоз, сол и черен пипер на вкус.
2
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия) 2
Каймата се прекълцва с нож, за да се смесят по-добре отделните подправки и да влезе кислород.
3
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия) 3
Каймата се нанизва на шиш, оформя се кебап и се изпича на скара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


215 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: