Шаран на фурна

Дата: 06.12.2015
ТИТЛА: Хоби готвач
Шаран на фурнаШаран на фурнаШаран на фурна
 
Необходими продукти:
1 шаран (около 1 кг)
2-3 моркова
4-5 глави лук
50 г орехи
сол и черен пипер на вкус
растителна мазнина
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се изчиства и се накисва в студена вода за няколко часа.
2
Отцежда се, овкусява се със сол и черен пипер, и се оставя за около час.
3
Лукът, морковите и орехите се запържват в тавичка.
4
Добавя се рибата и леко се запържва от двете страни.
5
Налива се малко вода и ястието се пече в загрята фурна около 45-50 минути, до получаване на коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


414 ДУШИ ОНЛАЙН
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта