Шекер паре

Дата: 09.11.2010
Източник: Бон Апети
Шекер паре
 
Необходими продукти:
125 г краве масло (маргарин)
5 ч. ч. вода
1 жълтък за намазване
брашно, колкото поеме
1 ванилия
1 бакпулвер
1/2 ч. ч. грис
1/2 ч. ч. захар
2 яйца
5 ч. ч. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Всички продукти се смесват, разбърква се добре до получаването на меко тесто. Оформят се на малки топчета, мажат се с разбития жълтък и се слагат в предварително загрята фурна на 190 градуса. Пекат се до почервеняване.
2
Приготвя се сиропът, като водата се вари със захарта около 10 минути. Когато топчетата изтинат, се заливат с топлия захарен сироп.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


284 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта