Сиропиран сладкиш с праскови

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Сиропиран сладкиш с праскови
 
Необходими продукти:
1 компот от праскови
4 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1 ванилия
40 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Сиропиран сладкиш с праскови
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Постепенно се прибавят брашното и ванилията.


2
Сиропиран сладкиш с праскови 2
Тавичка се намазва с разтопеното краве масло. На дъното се слагат отцедените праскови с месестата част надолу. Отгоре се изсипва тестото. Пече се в предварително загрята на 180 градиса фурна около 30 минути. Когато сладкишът се изпече се залива със сока от компота. Оставя се за 20 минути да се напои добре.


Подобни рецепти:
Коментари (11)
11.
Изпрати
лично съобщение

13.09.2016
И аз го правя,но го изчаквам да се охлади напълно,защото става тестив!
10.
Изпрати
лично съобщение

14.04.2016
Направих грешката се доверя на вас ,а не на опита си и залях сладкиша докато е топъл.Стана глетав и за кофата.
9.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2016
Получи се страхотно
8.
Изпрати
лично съобщение

29.02.2016
Не, Мария, не е необходимо да изчакваш, сладкишът да се охлади.
7.
Изпрати
лично съобщение

23.02.2016
Едно бързо въпросче :)..Трябва ли да изчакам сладкиша да изстине преди да го залея със сока,или може и докато е топъл?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


416 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта