Супа от карфиол

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Супа от карфиол
 
Необходими продукти:
3–4 розички карфиол
1 картоф
2 ч. л. растително или краве масло
200–300 мл вода
1/2 ч. л. сол
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Карфиолът се измива, накисва се в подсолена вода за 30 минути и отново се изплаква. Залива се с горещата вода и се вари 4–5 минути.
2
Картофът се нарязва наситно и се добавя към карфиола и бульона. Вари се, докато омекне.
3
Прибавят се солта и маслото. Преди сервиране се поръсва със ситно нарязания магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2015
Бърза и лесна за приготвяне. Стана превъзходна с масло и пилешки бульон.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


243 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта