Супа с мисо

Дата: 11.02.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г картофи
1 морков
1 глава лук
100 г пушен бекон на ленти
200 мл прясно мляко
500 мл зеленчуков бульон
3 с. л. паста „Мисо“
2 с. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Супа с мисоБеконът се нарязва на кубчета и се запържва в маслото.
2
Супа с мисо 2Прибавя се нарязаният на кубчета морков и когато и той се позапържи, се сипва наситненият лук.
3
Супа с мисо 3Щом лукът омекне, се добавят нарязаните на кубчета картофи, налива се бульонът и се готви, докато картофите омекнат.
4
Супа с мисо 4След това се налива млякото, в което предварително е разтворена пастата „Мисо“.
5
Супа с мисо 5След 1–2 минути, преди да заври, супата се дърпа от огъня. Сервира се по желание с наситнен пресен кориандър или магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Фиш енд чипс 2
Mariyana Petrova коментира рецептата Яйце в облак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта