Течен шоколад

Дата: 17.07.2014
Източник: Нина Нончева
ТИТЛА: Чирак
Течен шоколад
 
Необходими продукти:
250 г сухо мляко
1 ч. ч. вода
1 ч. ч. захар
100 г краве масло
4 с. л. какао
 

Начин на приготвяне:
1
Изсипете сухото мляко в купа и добавете какаото. Разбъркайте много добре, за да може какаото да се разпредели равномерно.
2
В тенджера изсипете водата, добавете захарта и я сложете на котлона на слаб огън. След като захарта се разтопи, добавете маслото и разбъркайте.
3
Когато маслото се разтопи, свалете тенджерката от котлона и изсипете сместа от какаото и сухото мляко. Бъркайте много старателно, за да стане сместа гъста. За по-хубав аромат и вкус, аз добавих и няколко лешника.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2014
Приготвих го и го намазах на обикновенни бишкоти ,получи се пректасен десерт!
1.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2014
Вкус от детството ми
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта