Японска салата

Дата: 29.09.2015
Източник: Симона Матеева
ТИТЛА: Чирак
Японска салата
 
Необходими продукти:
60 г маруля
20 г салата „Айсберг“
40 г краставица
20 г репички
20 г моркови
20 г червен лук
1 г сол
20 г зехтин
30 г японски дресинг
50 г бейби откоподи
яйчен прах за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците се почистват, измиват се и се нарязват.
2
Продуктите се смесват в купа и се овкусяват със солта, зехтина и японския дресинг.
3
Салатата се поднася, поръсена с яйчен прах.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


193 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта