Здравословен течен „шоколад“

Дата: 27.07.2015
Източник: Десисалва
ТИТЛА: Хоби готвач
Здравословен течен „шоколад“Здравословен течен „шоколад“
 
Необходими продукти:
50 г сурови лешници
150 г сурово кашу
2 с. л. меласа (с връх)
2 с. л. пчелен мед (с връх)
3 с. л. брашно от рожков
1 с. л. канела
100 мл вода
 

Начин на приготвяне:
1
Изсипваме всичко в блендер и разбиваме, докато се получи гладка смес, подобна на течен шоколад.

Съвети:
Може предварително да смелите ядките на фин прах в електрическа мелничка за кафе.

Ако сместа полепва по стените на блендера е добре, разбиването периодично да се прекратява и полепналата по стените смес да се разбърква с лъжица.

Ако нямате меласа, може да сложите само мед или вместо мед и меласа да използвате 70 г кафява захар. Аз използвам меласа, защото е много богата на желязо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта