Зимна вегетарианска гозба

Дата: 09.02.2004
Източник: Бон Апети
Зимна вегетарианска гозба
 
Необходими продукти:
200 г ориз
4 моркова
2 пащърнака
1 глава лук
2 глави червен лук
1 кубче зеленчуков бульон
4-5 с. л. зехтин
2 щипки естрагон
 

Начин на приготвяне:
1
Зимна вегетарианска гозбаОризът се измива и се сварява.
2
Зимна вегетарианска гозба 2В дълбок съд се налива зехтинът, поставя се на котлона и в него се слагат нарязаните на ивички моркови, задушават се 20-30 минути. Кромидът се нарязва на полумесеци и се задушава с морковите под капак.
3
Зимна вегетарианска гозба 3След 20 минути се добавят парченцата пащърнак и се подправя с естрагона и натрошения зеленчуков бульон. След като се задуши, се охлажда и се сервира в чиния заедно с топка сварен ориз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


134 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта