Градините на BILLA

 
Защо наричат ябълката плод-градина
24.08.2017
"Една ябълка на ден и докторът стои далеч от мен", казват старите хора и това хич не е случайно. Библейският плод е сред най-силните антиоксиданти в природата, съдържа куп ценни минерали, повишава тонуса ни, помага ни да отслабнем, грижи се за здравето на очите и черния дроб и не на последно място -... Разбери как
0
2527
Гроздето - сочното удоволствие на късното лято
17.08.2017
Сочно, ароматно и толкова вкусно - гроздето вече узря, а зърната му, пълни с полезни витамини и минерали сякаш ни примамват да посегнем към тях от рафтовете на магазина.  В средата на август сме и точно сега е сезона на... Разбери как
0
2381
Вкусен и полезен - защо да заложим на патладжана в топлите дни?
10.08.2017
  Патладжанът – витамини в кората и радост за небцето В Азия го наричат царят на кухнята, индийците приготвят с него празничнте си блюда, а в Ориента почти няма ястие, в което да не участва – негово величество... Разбери как
0
3980
В сезона на дините: Защо да заложим на българските?
03.08.2017
  Август е най-вкусният сезон и е в разгара си. Дини, пъпеши и нектарини – сега е перфектното време да заложим на повече плодове в менюто си, съветват диетолозите и това никак не е случайно. Сега е времето, в което... Разбери как
0
4626
Тиквичката – подценяваният зеленчук
26.07.2017
Вкусни, без почти никакви калории и много, много полезни – тиквичките се оказват един от най-подценяваните летни зеленчуци. Малцина са наясно с полезните им свойства, които са повече, отколкото сте предполагали.... Разбери как
0
2118
Българският лук – защо готвачите го предпочитат?
13.07.2017
  Понякога плачем докато го режем, друг път се мръщим на силния му аромат, но без него не можем – негово величество лукът е неизменна част от българската кухня.     „Той е съставката, без която нито... Разбери как
0
185
Зелената пиперка – царицата на лятото
06.07.2017
Юли е и вече категорично дойде сезонът на една от най-чаканите родни стоки – слънчевата зелена пиперка. Пълнени чушки, бюрек или пък просто печени – всички ги обичаме, но малцина си дават сметка, колко полезна... Разбери как
0
3253
Българските кайсии – кадифеното удоволствие на лятото
30.06.2017
  Казват, че кайсията е плод-градина, защото в нея се крият толкова много витамини и минерали, че може да излекува над 100 болести. Кадифена, сочна и дъхава – тя е един от най-вкусните български плодове. Дошла по... Разбери как
0
4164
Черешите – червеното богатство
26.06.2017
  „В летните жеги малко неща могат да ни освежат така, както вкусните череши. Свежи, сочни, с отличен цвят и добре познатия ни от детството вкус – тези плодове са сред най-полезните, които виреят по нашите земи.... Разбери как
0
6534
Какво се крие под върхa на „Айсберга“?
15.06.2017
За много от нас „Айсберг“-ът е просто зелена салата. Но също като ледения му съименник, той крие много интересни факти „под върха си“. Още през 6 в. пр.Хр., разновидност на салатата била редовно ястие, сервирано... Разбери как
0
5362

<<|1|2|>>



Tonita се регистрира в сайта.
Биска Стайко коментира рецептата Картофено пюре
Мариана Мисиписи се регистрира в сайта.
9 се регистрира в сайта.
Цветелина Иванова се регистрира в сайта.
Стефка Караджова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта