Подлучена супа с авокадо
Лора и Стоян
![]() |
500 г агнешко от бут 3 с. л. брашно 100 мл олио магданоз за поръсване кисело мляко за застройване черен пипер на вкус лют червен пипер на вкус 1 ч. л. сол 1 с. л. вегета 2-3 с. л. олио 2 дафинови листа 4 скилидки чесън 1-2 моркова 2 глави лук 2 ч. л. червен пипер |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2015 Не е от най хранителните супи, но бульона стана вкусен!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...