Кюфтета по чирпански с пресни картофи
Лора и Стоян
2 агнешки главички 1 с. л. захар 1 с. л. червен пипер 1 ч. ч. ябълков оцет 1 ч. ч. олио 2 дафинови листа 5-6 стръка копър 5-6 стръка магданоз 10 зърна пипер „Меланж” 1 чушка 1 глава лук 2 моркова 5-6 скилидки чесън 1 1/2 ч. л. сол 10 зърна черен пипер 2 дафинови листа 3-4 стръка магданоз 3-4 стръка пресен джоджен 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...