Пържени капелини

Дата: 31.05.2008
Източник: Бон Апети
Пържени капелини
 
Необходими продукти:
1 пакет капелини (спагети)
150 г извара
50 г настърган пармезан
40 г краве масло
2 яйца
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пържени капелиниКапелините (спагетите) се начупват в средата на две части и се сваряват в подсолена кипнала вода. Изплакват се със студена вода, която се прибавя в тенджерата.
2
Пържени капелини 2Добавя се изварата и се разбърква.
3
Пържени капелини 3Слагат се настърганият пармезан, черният пипер и двете сурови яйца.
4
Пържени капелини 4Сместа се разбърква и се изсипва в плитък тиган с масло. Пържи се от двете страни като пататник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта