Свинско с къри и картофи
Лора и Стоян
![]() |
1 агнешко бонфиле 200 г чери домати 2-3 скилидки чесън 1/4 глава лук 2-3 с. л. зехтин 1 ч. л. риган черен пипер и сол на вкус 1 ч. ч. полента (инстантен качамак) 1 ч. ч. галета 100 г кедрово семе 50 г пармезан 10 мл босилеков зехтин 5-6 листенца магданоз 4-5 агнешки кокала 3-4 скилидки чесън 2-3 стръка праз лук 1 морков мазнина за пържене черен пипер и сол на вкус 200 г спанак 200 г брашно 100 г сирене "Рикота" 2 яйца 100 мл готварска сметана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...