Картофи по родопски
Лора и Стоян
![]() |
1 глава целина 1/2 ч. л. сладък червен пипер 1 ч. л. сол 1 ч. л. захар 1 ч. л. синапено семе 1 ч. л. сушен магданоз 1-2 с. л. лучен сок (1/2 глава лук) 2 с. л. заквасена сметана (кисело мляко) 2-3 с. л. ябълков оцет 5-6 с. л. олио сушен магданоз за поръсване 1 струйка лимонов сок 8-10 пъдпъдъчи яйца 1/4 ч. л. чесново брашно |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...