Картофи по родопски

Дата: 14.01.2009
Източник: Бон Апети
Картофи по родопски
 
Необходими продукти:
4 картофа
100 г краве сирене
50-60 г масло
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. сминдух
1/2 ч. л. чубрица
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Картофи по родопскиКартофите се надупчват с помощта на вилица на няколко места и се увиват отделно в намазано с олио станиолено фолио, като лъскавата му страна остава отвън.
2
Картофи по родопски 2Поставят се в тава и се пекат в предварително загрята на 220 градуса фурна около 60 минути.
3
Картофи по родопски 3Изпечените картофи се развиват от фолиото и се издълбават.
4
Картофи по родопски 4Сиренето се намачква в купа и се поръсва с червен пипер, сминдух и чубрица.
5
Картофи по родопски 5Издълбаните картофи се пълнят с масло и овкусено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.08.2014
Добавих и сос от пасирана краставица с цедено мляко и чесънче и стана страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Мляко с ориз
Светлана коментира рецептата Лесен шоколадов мус
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта