Сос “Чимичури”
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2017 Стана страхотно вкусно, сосът е уникален.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Бургера стана много вкусен, соса не ми допадна, харесвам го повече с млечен сос :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2017 Добавих малко червен лук ,не е лош :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Джаро, ако смесиш каймата със соса, то каймата ще се овкуси изцяло от соса и така ще получиш една много подправена кайма, но няма да имаш класически бургер (със сос), но пак ще се получи вкусно. Препоръчваме ти, да не слагаш целия сос наведнъж, защото може да дойде прекалено много като количество, а да прибавиш първо половината сос и след като омесиш каймата добре, да прецениш, дали има нужда, да слагаш и останалото количество сос.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2015 ако мешам соса с каймата ще се получи ли нещо?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...