Дяволска торта
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2015 Не съм чувала за винен камък, какво представлява този крем от тартар и откъде мога да си го набавя?
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 Една от най-вкусните торти, която съм приготвяла, но падна голяма борба с кокосовия орех, хем че в магазина ми го разрязаха на две. А с фламбирането за малко да подпаля абсорбатора, но крайният резултат си заслужаваше.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2013 Ами ангелска е!!!!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Така изглежда мноого вкусно, но много работа има!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Благодаря ви, но следващ път с тази рецепта няма да има. Ще си избера друга от сайта ви.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...