Арменски котлет

Дата: 18.05.2002
Източник: Бон Апети
Арменски котлет
 
Необходими продукти:
4 свински котлета
1 глава лук
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Арменски котлетКотлетите престояват в маринатата поне 24 часа при температура 7-10 градуса.
2
Арменски котлет 2Маринованите котлети се нанизват на метални шишове и се пекат на жар по 25-30 минути от всяка страна. След това се сервират.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Maria Gandeva се регистрира в сайта.
Петя Петкова коментира рецептата Хлебчета с коприва
Вержи коментира рецептата Буру буру
Йорданка Атанасова се регистрира в сайта.
Valia Ivanova се регистрира в сайта.
Ve6erka коментира рецептата Целувчен сладкиш
Анна коментира рецептата Пилешки бонфилета на фурна
Ани коментира рецептата Целувчен сладкиш
Neli Kitukova се регистрира в сайта.
Hristo Yotov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта