Арменски котлет

Гост: Санвел Шекуян
Източник: Бон Апети
Дата: 18.05.2002
Арменски котлет
 
Необходими продукти:
4 свински котлета
1 глава лук
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер



Начин на приготвяне:
1
Арменски котлет
Котлетите престояват в маринатата поне 24 часа при температура 7-10 градуса.
2
Арменски котлет 2
Маринованите котлети се нанизват на метални шишове и се пекат на жар по 25-30 минути от всяка страна. След това се сервират.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
evgeni@medarov.com се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Тутманик
ifkata се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: