Аспержи с рохки яйца

Вкусно и здравословно
Източник: ДЕСИСЛАВА
ТИТЛА: Чирак
Дата: 16.11.2015
Аспержи с рохки яйца
 
Необходими продукти:
400 г зелени аспержи
8 яйца
4 с. л. масло
настърган пармезан на вкус
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Аспержите се почистват и се бланшират във вряща вода за 8 минути. Изваждат се и шоково се охлаждат в студена вода. След това се запържват в маслото, подправят се със сол и черен пипер и след 3-4 минути се изваждат.
2
Яйцата се слагат в студена вода и 4 минути след завирането й се изваждат, за да останат рохки.
3
Аспержите се поднасят с яйцата, поръсени с настърган пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Йорданка Стоянова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Битербален
Александра Герасимова се регистрира в сайта.
zenata коментира рецептата Торта с бадеми и кайсии
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: