Австрийска чеснова супа

Дата: 17.09.2018
Източник: Kameliya
ТИТЛА: Експериментатор
Австрийска чеснова супа
 
Необходими продукти:
3 с. л. краве масло
3 с. л. брашно
7 скилидки чесън
750 мл телешки бульон
250 мл готварска сметана
няколко стръка див лук
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Скилидките чесън се обелват и се нарязват на тънки филийки.


2
Маслото се разтопява в тенджера. Когато стане достатъчно горещо, към него се прибавя брашното като се разбърква непрекъснато.


3
Чесънът се слага в тенджерата и веднага се залива с бульона и готварската сметана. Разбърква се енергично с тел за разбиване, за да не се образуват бучки.


4
Супата се оставя да ври на слаб огън 20 минути. Дърпа се от котлона и се овкусява със сол, див лук и черен пипер.


Съвети:
Може да се сервира с крутони от черен хляб.
Ако предпочитате по-силния аромат на чесън, може да добавите повече скилидки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
ivka публикува рецептата Домашно приготвена пица
Красито Петрова се регистрира в сайта.
Мария публикува рецептата Ябълков сладкиш „Роза“
Megy Dobreva се регистрира в сайта.
Албена Тодорова публикува рецептата Бисквитена торта
Албена Тодорова публикува рецептата Кокосови бонбони
Кристина Димитрова публикува рецептата Хляб
Албена Тодорова публикува рецептата Плодова салата
Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Лионез“
Антония коментира рецептата Печен карфиол
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта