Крамбъл с ябълки, банани и праскови
Лора и Стоян
![]() |
2 яйца 2-3 зрънца карамфил 20-30 г масло кората от 1/2 лимон 1 ч. л. сода бикарбонат 50 г бадемови ядки 6-7 с. л. кисело мляко 1 ч. ч. захар 1 ч. ч. брашно 250 мл течна сметана 100 г меко масло 2-3 щипки канела |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...