Рачел от тиква

Дата: 22.03.2005
Източник: Бон Апети
Рачел от тиква
 
Необходими продукти:
2 кг тиква тип "Цигулка"
150 г хидратна вар
2 кг захар
2 пакетчета ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Рачел от тикваВарта се разтваря в 2 л вода. Тиквата се почиства от семките и се нарязва на кубчета.
2
Рачел от тиква 2Кубчетата тиква се потопяват в получения варов разтвор и се оставят да предстоят в около 1 1/2 ч. Периодично се разбърква, за да не се утаи варта.
3
Рачел от тиква 3Приготвя се сироп, като захарта се разтваря в 1 литър кипнала вода и се поставя ванилията. Тиквата се почиства добре от варта и се вари в разтвора 40-45 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


158 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта