Домашни кълнове
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Елена, времето за накисване на други ядки е същото (универсално е). Важно е, ядките да са добре накиснати, за да могат след това да се смелят добре.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2016 На мен много ми харесва (но на някои хора у дома ще им е нуужно време да приемат, че това все пак е различно от прясното мляко). Какво е времето за предварителното накисване на други ядки - кайсиеви, лешници?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Благодаря за рецептата и видеото!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 Идеално за диетата на мъжа ми, а и за здравето на цялото семейство.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 Уникално вкусен заместител на прясното мляко, подходящ за приготвянето на млечни напитки
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...