Баница със сирена

Интересна и различна идея за предястие
Източник: Mariyana Petrova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 24.03.2017
Баница със сирена
 
Необходими продукти:
1 пакет дебели кори за баница, печени на сач
(големи и кръгли, по 3 бр.)
2 парчета варена наденица
(или друг колбас с повече подправки)
200 г топено сирене (по избор)
100 г синьо сирене
300 г сирене „Крема“


Начин на приготвяне:
1
Наденицата (колбасът) се реже на малки кубчета.
2
Корите за баница се намазват първо с топено сирене, след това, на няколко места, с лъжица се слага от сиренето „Крема“.
3
Поръсва се с натрошено синьо сирене и с кубчета наденица (колбас).

4
Навиват се на руло и се слагат в намазана с олио тава.

5
Пече се на 180 градуса (без вентилатор), до зачервяване – около 20 минути.


Съвет:
Баницата може да се хапва както топла, така и студена.
Ако вземете форматирани кори (например за бюрек) може да ги направите на руладини.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: