Милфьой с гъби и лешници
Лора и Стоян
|
500 г брашно 20 г прясна мая 1 ч. ч. прясно мляко (хладко) 2 с. л. захар 3 яйца 3 с. л. олио 60 г краве масло | за сиропа: 1,5 кг захар 1,5 л вода 3 ч. л. розова вода |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...