Барото

Дата: 04.12.2004
Източник: Бон Апети
Барото
 
Необходими продукти:
500 г свинско контра филе
500 мл бяло вино
1 буркан лозови листа
2-3 скилидки чесън
3-4 клонки джоджен
масло за намасляване на листата
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
БаротоМесото се нарязва на малки късове. Лозовите листа се намасляват, поръсват се с черен пипер и сол. Във всяко се поставя късче месо, малко наситнен чесън и магданоз. Завиват се.
2
Барото 2Готовите сарми се нареждат в предварително намаслен гювеч. Покриват се с цели листа джоджен, налива се виното.
3
Барото 3Гювечът се захлупва, като капакът се запечатва се с тесто от брашно и вода. Пече се при температура 220 градуса, докато заври. След това се оставя да къкри във фурна около 2 часа при температура 150 градуса.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Брауни
Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Класическо тирамису
Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта