Бърз прасковен сладкиш

Източник: Галина Чаушева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 27.10.2010
Бърз прасковен сладкиш
 
Необходими продукти:
1 компот от праскови
3 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1–2 ванилии
разтопено краве масло за тавата


Начин на приготвяне:
1
Яйцата и захарта се разбиват на сняг, добавят се предварително пресятото брашно и ванилията и се бие до получаването на гладка еднородна смес.
2
Средна по размер тава се намазва добре с разтопено масло, включително и стените й.
3
Плодовете от компота се изваждат от буркана и се изцеждат от сока. Нареждат се на дъното на тавата и се заливат със сместа за сладкиша. Пече се във фурна на 180–190 градуса до порозовяване.
4
След като сладкишът е готов, се вади от фурната, обръща се в подходящ съд и внимателно се залива (докато е още горещ) със сока от компота.
 
Да ви е сладко!

Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

25.04.2016
Страхотно! ^_^
2.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Много вкусно и се приготвя бързо. Браво!!!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
супер лесна икономична рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: