Бързи свински вратни пържоли

Даже са аламинутни
Източник: Бон Апети
Дата: 03.08.2012
Бързи свински вратни пържоли
 
Необходими продукти:
4 свински вратни пържоли с кост (по 200–250 г всяка)
2 скилидки чесън
40 г краве масло
2 с. л. зехтин
1 с. л. пипер меланж
60 мл майонезен сос по избор
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Бързи свински вратни пържоли

Месото се подправя с начукания пипер меланж и сол и се запържва в сгорещените масло и зехтин, от двете страни, до златисто.

 


2
Бързи свински вратни пържоли 2

Слагат се намачканите скилидки чесън и се допича в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор, за около 5 минути.

 


3
Бързи свински вратни пържоли 3

Пържолите се поднасят със соса.


 


Съвет: Ние използваме съд, който е подходящ за котлон и за фурна. Ако нямате такъв, преместете пържолите в тавичка, заедно с чесъна и соса и тогава запечете.


Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2015
И аз ги залях с вино, на фурна.
6.
Изпрати
лично съобщение

10.05.2015
Много обичам тези пържолки. Аз ги направих само на фурна, без запържване, като върху пържолките сложих и дижонска горчица и ги залях с вино.
5.
Изпрати
лично съобщение

18.04.2015
:)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Не може много да се сбърка при тази рецепта. Стават наистина бързо и сполучливо.
3.
Изпрати
лично съобщение

05.03.2014
с една дума-страхотни!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: