Бързи свински вратни пържоли

Дата: 03.08.2012
Източник: Бон Апети
Бързи свински вратни пържоли
 
Необходими продукти:
4 свински вратни пържоли с кост (по 200–250 г всяка)
2 скилидки чесън
40 г краве масло
2 с. л. зехтин
1 с. л. пипер меланж
60 мл майонезен сос по избор
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Бързи свински вратни пържоли
Месото се подправя с начукания пипер меланж и сол и се запържва в сгорещените масло и зехтин, от двете страни, до златисто.

 


2
Бързи свински вратни пържоли 2
Слагат се намачканите скилидки чесън и се допича в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор, за около 5 минути.

 


3
Бързи свински вратни пържоли 3
Пържолите се поднасят със соса.


 


Съвет: Ние използваме съд, който е подходящ за котлон и за фурна. Ако нямате такъв, преместете пържолите в тавичка, заедно с чесъна и соса и тогава запечете.


Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2015
И аз ги залях с вино, на фурна.
6.
Изпрати
лично съобщение

10.05.2015
Много обичам тези пържолки. Аз ги направих само на фурна, без запържване, като върху пържолките сложих и дижонска горчица и ги залях с вино.
5.
Изпрати
лично съобщение

18.04.2015
:)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Не може много да се сбърка при тази рецепта. Стават наистина бързо и сполучливо.
3.
Изпрати
лично съобщение

05.03.2014
с една дума-страхотни!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта