Орехова потица
Лора и Стоян
![]() |
500 г бяло брашно 1 яйце 40 г захар 50 г краве масло 250 г прясно мляко 1 кубче жива мая (2 пакетчета суха) 1 щипка сол | за варенето: 250 мл прясно мляко 50 г краве масло 50 г захар 1 щипка сол | за соса: 400 г замразени боровинки 100 мл червено десертно вино 120 г мед 1/4 ч. л. карамфил |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2021 Не съм яла кнедли друг път, но май се получиха ;)
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Да, те чудесно се комбинират със сладолед:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Кнедлите са страхотни и много лесно се правят. Аз им добавих от мен по две лъжици сладолед.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...