Бигилла

Кенет Акуалина приготвя рецепта от малтийската кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.01.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г нахут
100 г фасул
4 скилидки чесън
6 с. л. зехтин
2 ч. л. джоджен
лют пипер, черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Бигилла
Нахутът и фасулът се слагат в тенджера заедно със скилидките чесън. Подправят се с 1 ч. л. джоджен и се варят до готовност.
2
Бигилла 2
Когато се сварят, продуктите се намачкват с преса за пюриране.
3
Бигилла 3
Добавя се още 1 ч. л. джоджен, поръсва се с лют червен пипер, черен пипер и сол на вкус.
4
Бигилла 4
Налива се зехтинът и всичко се смесва добре.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: