Бишкотена торта

Дата: 05.10.2015
Източник: Бон Апети
Бишкотена торта
 
Необходими продукти:
2 пакета бишкоти
400–500 г цедено кисело мляко
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. пресни плодове (ягоди, малини, кайсии)
2 белтъка
1 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Млякото се разбива с половината захар.
2
Бишкотите от единия пакет се подреждат в тава и се намазват с получената смес.
3
Отгоре се разпределят плодовете и отново се редят пласт бишкоти и пласт мляко.
4
Сладкишът се оставя в хладилник, за да се охлади.
5
Белтъците се разбиват на сняг с останалата захар.
6
Сладкишът се гарнира с белтъците и отново се оставя в хладилник за около 1 час.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


149 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariq Atanasova коментира рецептата Яхния от патладжани
Galina Valentinova публикува рецептата Салата от карфиол
Слав публикува рецептата Ванилови палачинки
Слав публикува рецептата Гъбена крем супа с картофи
Gabriela Komitova се регистрира в сайта.
Kemale Hesenova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта